full screen background image

Fursecuri cu fulgi de ovaz

O gustare delicioasa cu : miere , scortisoara si fulgi de ovaz ! Rapid si bun 🙂

Fursecuri cu fulgi de ovaz

Ingrediente:

200 gr unt, 100 gr fulgi ovaz, 310 gr faina, 1 lingura cu smantana, 4 linguri zahar brun, 2 linguri cu miere, 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu, 1 pliculet vanilie, 1 lingurita scortisoara.


Instructiuni preparare

1. Untul se mixeaza cu zahar pana obtinem o compozitie omogena.

2. Adaugam smantana, mierea, vanilia, scortisoara  si mixam pentru 2-3 min.

3. Peste compozitia formata se adauga faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu , fulgii de ovaz si praful de sare.

4. Amestecam pana obtinem un aluat omogen. Se pune intr-un bol , acoperim cu folie alimentara si se introduce la rece pentru 30 min.

fursecuri cu fulgi de ovaz si miere 4

5. Dupa acest timp aluatul se modeleaza in bile micute si uniforme.

fursecuri cu fulgi de ovaz si miere 3

6. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si cu o furculita se apasa usor, vezi foto.

fursecuri cu fulgi de ovaz si miere 2

 

fursecuri cu miere si fulgi de ovaz 1

7. Se coc la 180 C (cuptorul preincalzit)  , cca 15 min.

8. Dupa coacere se pun la racit pe un gratar.

Se servesc alaturi de ceai sau cafea, un deliciu.

Fursecuri cu fulgi de ovaz
(14 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
reteta foietaj de casa (1)
Foietaj de casa

Foietaj de casa cu unt , aluatul perfect pentru cornulete, buseuri, cremsnit, etc.

Închide