full screen background image

Dulceata de mure

Dulceata de mure – aroma perfecta de la micul dejun!

Dulceata de mure

Timp preparare:

60 min

Portii:

4 bocane - 350 ml

Ingrediente:

2 kg mure1 kg zahar1 lamaie


Instructiuni preparare

 

Mod de Preparare Dulceata de mure

Murele se spala si se pun intr-o sita.

Intr-o cratita se pune zaharul si apa cat sa umezeasca. Se pune la fiert , la foc mic.

dulceata mure2

Se lasa sa fiarba cca 5 min apoi se adauga murele si zeama de lamaie.  Lamaia se adauga pentru a mentine  aroma murelor si pentru a evita zaharisirea.

dulceata mure1

Se lasa sa fiarba la foc mic cca 40 min. Se ia de pe foc doar dupa ce ati facut proba de consistenta. Daca dupa racire dulceata are concistenta dorita o puteti lua de pe foc.

Dulceata se pune fierbinte in borcane sterilizate si uscate. Se capseaza si se impaturesc pana a doua zi.

Se pastreaza in camara, la loc uscat si racors.

Este dulceata ideala pentru clatite si papansi!

Pofta Buna!

Dulceata de mure
(5 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
gogosi pufoase cu miere
Gogosi pufoase cu miere

Gogosi pufoase cu miere in varianta de post!

Închide