full screen background image

Cremsnit de post

O prajiturica rapida, delicioasa – nici nu as zice ca este de post. V-o recomand cu mare drag!

Cremsnit de post

Timp preparare:

40 min

Portii:

16 buc.

Ingrediente:

Aluat - 400 gr foietaj din comertCrema - 750 ml bautura din soia simpla, 5 linguri zahar, 100 gr amidon alimentar, un praf de sare, miezul de la o pastaie de vanilieDecor - zahar pudra vanilat


Instructiuni preparare

Foietajul se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se taie cu un cutit bine ascutit in 16 buc uniforme.

cremsnit de post

Coacerea se realizeaza la inceput la o temperatura de 220-250 C pentru primele 10 minute apoi la 180 C pentru o coacere uniforma.

cremsnit de post

Foietajul dupa coacere se lasa la racit complet iar fiecare bucata se taie in doua.

Preprarare crema

Intr-o cratita se amesteca bautura de soia cu amidon, zahar, miezul de vanilie si un praf de sare.

cremsnit de post

Se pune cratita pe foc, la fiert si se amesteca continuu, pana se ingroasa. Se mai lasa sa clocoteasca cateva momente si pune la racit.

cremsnit de post

Pe un platou se aseaza jumatate din foietajul copt, baza patratelor coapte.

Se adauga crema cu ajutorul unui pos cu dui (varf rotund) si asezam partile superioare.

Se lasa sa se racesca complet apoi se pudreaza cu zahar farin vanilat.

Desertul este gata! Pofta Buna

Cremsnit de post
(21 voturi)




3 thoughts on “Cremsnit de post

  1. amalia

    ce este aceea ” bautura din soia simpla” ?! Cam cum s-ar numi pe aici ?! ( in State ) 🙂 🙂

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
prajitura cu branza dulce si cirese (4)
Prajitura cu branza dulce si cirese

Prajitura pufoasa cu branza dulce si cirese - un desert excelent in acest sezon !

Închide