full screen background image

Crema de ciocolata alba (Ganache)

Crema perfecta pentru torturi si prajituri. Delicioasa si aromata…Yam, yam

Crema de ciocolata alba (Ganache)

Timp preparare:

80 min

Ingrediente:

200 gr ciocolata alba, 200 ml smantana pentru frisca 35% grasime, 1 plic zahar vanilat.

Instructiuni preparare

Intr-o cratita  se adauga smantana si ciocolata.

crema ciocolata alba 1

Se pune la foc mediu, se amesteca pana se dizolva complet ciocolata si ajunge la punctul de fierbere.

Se ia de pe foc , se lasa cca 2-3 min apoi se adauga vanilia .

crema ganache albaSe mixeaza pana se raceste si incepe sa se ingroase.

Se introduce la rece pentru 1 ora.

Crema Ganache se foloseste pentru decorarea prajiturilor, torturilor, glazurarea fructelor si deserturilor la cupa.

 

Crema de ciocolata alba (Ganache)
(19 voturi)

Vezi si alte retete delicioase




3 thoughts on “Crema de ciocolata alba (Ganache)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Churros

Ador retetele rapide de desert ! Churros -urile , niste gogosele sub forma de bastonase , crocante la exterior si...

Închide