full screen background image

Crema caramel

O crema fina si aromata – perfecta pentru un desert reusit !

Crema caramel

Timp preparare:

30

Portii:

1

Ingrediente:

200 ml lapte, 10 linguri zahar, 1 ou, 200 gr unt, 1 plic zahar vanilat, 200 ml sos caramel


Instructiuni preparare

  1. Intr-un vas se amesteca zaharul, laptele si oul pana obtinem o compozitie omogena. Punem vasul pe foc si amestecam continuu pana crema incepe sa se ingroase (cca 3 min de la primul clocot) si devine ca un sirop.

crema caramel4 (1)

2. Compozitia obtinuta se lasa sa se racesca cca 15 min apoi se adauga vanilia , untul taiat cubulete si mixam.

crema caramel4 (2)

3. Peste crema obtinuta adaugam sosul caramel (reteta aici) si mixam .

crema caramel1

4. Vom obtine o crema perfect untoasa, fara aspect taiat sau aglomerari.

crema caramel 2

Se foloseste la obtinerea prajiturilor, ruladelor si torturilor.

Crema caramel
(14 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
tarta
Tarta cu capsuni si crema de vanilie

Cel mai bun desert de sezon - aroma, culoare si bunatate !

Închide