full screen background image

Crema caramel

O crema fina si aromata – perfecta pentru un desert reusit !

Crema caramel

Timp preparare:

30

Portii:

1

Ingrediente:

200 ml lapte, 10 linguri zahar, 1 ou, 200 gr unt, 1 plic zahar vanilat, 200 ml sos caramel

Instructiuni preparare

  1. Intr-un vas se amesteca zaharul, laptele si oul pana obtinem o compozitie omogena. Punem vasul pe foc si amestecam continuu pana crema incepe sa se ingroase (cca 3 min de la primul clocot) si devine ca un sirop.

crema caramel4 (1)

2. Compozitia obtinuta se lasa sa se racesca cca 15 min apoi se adauga vanilia , untul taiat cubulete si mixam.

crema caramel4 (2)

3. Peste crema obtinuta adaugam sosul caramel (reteta aici) si mixam .

crema caramel1

4. Vom obtine o crema perfect untoasa, fara aspect taiat sau aglomerari.

crema caramel 2

Se foloseste la obtinerea prajiturilor, ruladelor si torturilor.

Crema caramel
(17 voturi)

 

loading…


Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Prajitura Boema

Asemanatoare cu amandina, prajitura Boema are un blat cu gust intens de ciocolata, bine insiropat, glazurat cu ciocolata si ornat...

Închide