full screen background image

Cornulete fragede cu gem

Cornulete fragede din aluat cu osanza , gem de prune si vanilie. Ti se topesc in gura…

Cornulete fragede cu gem

Timp preparare:

1 ora

Portii:

~ 96 bucati

Ingrediente:

1 portie Aluat cu osanzaUmplutura - 200 gr gem de pruneDecor - zahar pudra vanilat.

Instructiuni preparare

Aluatul cu osanza (reteta aici) se imparte in doua parti egale si se intinde pe blatul de lucru cu ajutorul fainii.

Cu un cutit ascutit taiem aluatul in fasii (4 parti) apoi in triungiuri, vezi foto.

Pe fiecare triunghi asezam gem (cu ajutorul unui pos cu dui sau cu o lingurita ).

Fiecare triunghi se ruleaza (strans) de la baza spre varf .

Cornuletele formate se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Le coacem in cuptorul preincalzit la 180C timp de 20 minute, apoi le scoatem si le presaram cu zahar pudra vanilat.

Pofta Buna!

Citeste si Reteta: Cornulete fragede cu osanza si rahat

Cornulete fragede cu gem
(22 voturi)

loading...



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
Prajitura Negresa

In varianta de post, un dulce simplu, rapid si pufos.

Închide