full screen background image

Coji de portocale confiate

Ador cojile de portocale confiate , sunt atat de aromate … le folosesc cu mare drag la cele mai alese deserturi!

Coji de portocale confiate

Timp preparare:

49 ore

Portii:

1 borcan 800 gr

Ingrediente:

coaja de la 4 portocale mariSirop - 400 gr zahar, 150 ml apa, sucul de la o lamaie.


Instructiuni preparare

1. Cojile de portocale se pun intr-un vas, adaugam apa cat le acopera si punem deasupra o farfurie.

coji de portocale confiate 4

2. Le tinem in apa 2 zile, timp in care schimbam apa de 4 ori.

coji de portocale confiate 3

3. Dupa acest timp se clatesc cu apa rece , se pun la scurs apoi le taiem fasii.

coji de portocale confiate1

4. Intr-un vas pune zaharul cu apa la fiert. Cand siropul da in clocot adaugam cojile si le lasam sa fiarba la foc mic .

Cand siropul se leaga usor adaugam sucul de lamaie si se continua fierberea cca 20 minute, la foc mic.

coaji de portocale confiate reteta

5. Coaja de portocala confiata se foloseste la obtinerea celor mai aromate si delicioase deserturi- torturi, prajituri, fursecuri, inghetate,etc…

Coji de portocale confiate
(8 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
tort cu alune si ciocolata reteta in imagini
Tort cu alune si ciocolata

Un tort cu aroma intensa de ciocolata , blat pufos si alune coapte. Tortul perfect !!!

Închide