full screen background image

Coji de Mini Ecler

Desi par greu de facut, cojile de mini ecler se pregatesc rapid si simplu.

Coji de Mini Ecler

Timp preparare:

30 min

Portii:

100 bucati

Ingrediente:

200 ml apa, 100 ml ulei, 200 gr faina, 6 oua, 1 praf de sare.


Instructiuni preparare

Apa, uleiul si sarea se fierb intr-un vas pana atinge punctul de fierbere, se adauga intreaga cantitate de faina, se amesteca cu paleta repede pentru a asigura inglobarea intregii cantitati de faina, pana ce aluatul se desprinde usor de peretii vasului.

Se retrage continuand amestecarea pana scade temperatura.

Se incorporeaza ouale (unul cate unul) si amestecam continuu ingloband, concomitent si o mare cantitate de aer. Compozitia va avea o consistenta omogena.

coji mini ecler

Turnam aluatul cu ajutorul unui pos cu dui sub forma de aveline micute. Coacerea se realizeaza la temperatura ridicata (180 grade), apoi la temperatura moderata (120 gr), fara a deschide cuptorul in primele 10-15 minute. Coaja dupa coacere trebuie sa fie uscata, fara urme de grasime.

Salvează

Salvează

Coji de Mini Ecler
(14 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
tort cu capsuni (2)
Tort cu capsuni

Capsuni , ciocolata , frisca - ce poate fi mai bun !!!

Închide