full screen background image

Chec marmorat

Chec pufos cu cacao – un desert delicios!

Chec marmorat

Timp preparare:

60 min

Portii:

6

Ingrediente:

5 oua200 gr faina180 gr zahar1 pliculet praf de copt50 ml ulei2 linguri cacao2 pliculete zahar vanilat1 praf de sarePentru decor- zahar farin vanilat


Instructiuni preparare

Albusurile se bat spuma , adaugam treptat zaharul si mixam.

Galbenusurile le mixam cu  zaharul vanilat dupa care adaugam uleiul.

Faina se amesteca cu parful de copt.

Peste compozitia de galbenusuri se adauga albusurile batute spuma . Adaugam treptat faina si amestecam usor de jos in sus.

Impartim compozitia in doua parti egale.  O compozitie se amesteca cu cacao (cernuta).

Tapetam cu hartie de copt  o tava  de chec si adaugam compozitia in felul urmator: punem o lingura de compozitie alba, peste ea o lingura de compozitie cu cacao, iar compozitie alba si tot asa pana la terminarea aluatului.

Se coace la foc mediu  cca 25 min.

Dupa coacere se lasa sa se racesca complet .

chec marmorat1Se pudreaza cu zahar farin si se portioneaza.

Pofta Buna!

Chec marmorat
(102 voturi)




3 thoughts on “Chec marmorat

  1. mikaela

    Foarte frumos arata.Insa ,ca si in multe retete de pe internet, nu se specifica un detaliu important: cand adaugam cacao trebuie diluata cu putin lichid,altfel compozitia colorata se ingreuneaza,va fi diferita de cea alba,iar aspectul marmorat nu va iesi deloc ca in imagine.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
buseuri nuci
Buseuri cu nuci

Buseurile cu nuci sunt preferatele mele. Sunt extrem de gustoase si nelipsite de la mesele festive. Voua va plac preparatele...

Închide