full screen background image

Chec cu ciocolata

Chec cu ciocolata , un desert aromat si pufos!

Chec cu ciocolata

Ingrediente:

4 oua6 linguri de zahar8 linguri faina1 plic ciocolata calda1 lingura cacao3 linguri ulei1 plic praf de copt1 plic zahar vanilat1 praf de sare


Instructiuni preparare

Preparare Chec cu ciocolata
Albusurile se bat spuma cu zahar iar galbenusurile se mixeaza cu ulei ,  zahar vanilat si sare.
Faina se amesteca cu praful de copt si albusurile spuma se amesteca usor cu galbenusurile mixate.
Compozitia obtinuta se imparte in 2 boluri – intr-un bol punem cacao si 3 linguri faina , in al doilea bol punem restul de faina si ciocolata calda pudra .
Amestecam usor compozitia din fiecare bol.

chec cu ciocolataIntr-o tava de chec sau cozonac tapetata cu hartie de copt se pune un strat de compozitie cu ciocolata , un strat cu cacao si ultimul strat de compozitie cu ciocolata..
Cu un bat de frigarui se amesteca compozitia in mod circular.

chec cu ciocolata (2)
Se coace la foc potrivit apoi se lasa sa se racesca complet.

Se serveste alaturi de ceai sau cafea.

Pofta Buna!

Chec cu ciocolata
(22 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
prajitura cu miere
Prajitura cu miere

Cea mai buna prajitura - foi fragede cu miere , crema cu unt si gem de prune !!! O prajitura...

Închide