full screen background image

Buseuri cu nuci

Buseurile cu nuci sunt preferatele mele. Sunt extrem de gustoase si nelipsite de la mesele festive. Voua va plac preparatele de patiserie ?

Buseuri cu nuci

Timp preparare:

1 ora

Portii:

12 bucati

Ingrediente:

Foietaj de casa - 1/2 portie.Umplutura - 70 gr nuca , 1 albus, 3 linguri zahar, 3 linguri pesmet, 1/2 lingurita esenta vanilie.Decor - 1 ou , zahar pudra vanilat.


Instructiuni preparare

Reteta Foietaj de Casa

Umplutura – Albusul se bate spuma cu zahar, se amesteca cu miezul de nuca macinat , vanilia si pesmetul.

buseuri cu nuci 1

Aluatul se intinde intr-o foaie cu o grosime de 1/2 cm si indepartam marginile.

buseuri cu nuci 2

Adaugam umplutura  pe lungimea aluatului si rulam strans.

buseuri cu nuci 4

Din restul de aluat  formam si cel de-al doilea rulou.

buseuri cu nuci 5

Rulourile formate le taiem in bucati  de 8 cm (cu un cutit cu lama incalzita), se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu ou batut.

buseuri cu nuci 6

Se coc la o temperatura de 220 C in primele 10 min apoi la 180C – pana devin aurii.

buseuri cu nuci 7

Nu se deschide cuptorul in primele 5 min !!!

buseuri reteta imagine

Dupa coacere le lasam sa se racesca complet apoi le pudram cu zahar farin.

reteta buseuri cu nuci

Pofta Buna!

Buseuri cu nuci
(9 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
tort cu zmeura
Tort cu zmeura

Tortul cu zmeura este un tort racoros,  cu un gust deosebit si o textura fina.

Închide