full screen background image

Briose cu zmeura

Astazi v-am pregatit niste briose cu zmeura . Aromate si pufoase !

Briose cu zmeura

Timp preparare:

45

Portii:

16

Ingrediente:

Aluat 200 gr unt, 180 gr zahar, 3 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare, 1 praf de copt, 350 gr faina.Umplutura zmeuraDecor - zahar farin


Instructiuni preparare

1. Untul se mixeaza cu zaharul pana obtinem o compozite omogena.

 

briose cu zmeura 6

2. Adaugam pe rand ouale, mixam continuu apoi adaugam praful de sare, vanilia si faina amestecata cu praful de copt.

 

briose cu zmeura 5

3. Amestecam  pana obtinem o compozitie uniforma.

4. Intr-o tava cu forme de briose punem chese iar in fiecare chesa adaugam  un  strat  din compozitia de briose si zmeura ( cu ajutorul unui pos cu varful rotund).

 

briose cu zmeura 4

5. Adaugam  al doilea strat  de compozitie si zmeura – vezi foto.

 

briose cu zmeura 3

6.Se introduce tava in cuptorul incalzit si se lasa la copt. Cand au capatat o culoare aurie se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca.

 

briose cu zmeura1

7. Cand s-au racit complet se pudreaza cu zahar farin.

 

briose cu zmeura foto

Sunt pufoase si aromate- ideale pentru cei mici !

Briose cu zmeura
(9 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
tort de ciocolata
Tort de ciocolata

Crema fina, blat pufos si gust intens de ciocolata si rom... cel mai bun tort de ciocolata !

Închide