full screen background image

Blat pufos de tarta

Blat pufos de tarta – ideal pentru a obtine un desert cu adevarat delicios !

Blat pufos de tarta

Timp preparare:

40 minute

Portii:

1 buc ( dimensiune forma 28 x 10.5 cm. )

Ingrediente:

3 oua mari , 3 linguri pline cu zahar, 4 linguri pline cu faina, 1 plic zahar vanilat, 1 praf de sare.


Instructiuni preparare

Albusurile se bat spuma cu sare.

Adaugam treptat zaharul si mixam continuu pana se dizolva complet.

Galbenusurile le mixam 1 minut cu zaharul vanilat.

Peste galbenusuri adaugam albusurile batute spuma , amestecam usor .

Adaugam treptat faina si amestecam usor  , de jos in sus, pana se incorporeaza complet.

blat pufos de tarta 2

Adaugam compozitia formata intr-o tava de tarta (unsa cu 2-3 picaturi ulei si presarata cu faina) si se intinde intr-un strat uniform.

Lovim tava de masa , de 3-4 ori , pentru a elimina aerul din compozitie.

Se coace in cuptorul preincazit la 180C pentru cca 15 min, pana blatul devine auriu.

tarta blat pufos

Se lasa sa se racesca complet apoi se foloseste la obtinerea celor mai pufoase tarte.

Pofta Buna!


CUMPARA ONLINE – Tava pentru tarta Blaumann

Tava pentru tarta Blaumann

 

Salvează

Blat pufos de tarta
(6 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
prajitura-cu-cafea
Prajitura cu cafea

Blat pufos cu nuca si alune, crema fina de cafea si decor de ciocolata cu lapte- prajitura perfecta !

Închide