full screen background image

Blat alb pentru prajituri

Blat alb – pufos si aromat , ideal pentru o prajitura delicioasa!

Blat alb pentru prajituri

Timp preparare:

30 min

Portii:

1

Ingrediente:

6 oua, 10 linguri zahar, 3 linguri ulei, 1 plic zahar vanilat, 1 praf de sare, 10 linguri faina alba - superioara, 1 plic praf de copt.


Instructiuni preparare

Albusurile se bat spuma cu zaharul  pana obtinem o spuma tare.

blat prajituri1

Separat intr-un bol mixam galbenusurile cu sare, vanilie si ulei.

blat prajituri2

Galbenusurile mixate se amesteca usor  cu  albusurile batute si  faina amestecata cu praful de copt .

blat prajituri5

Se amesteca usor pana la incorporare.

blat prajituri4

Compozitia obtinuta se pune intr-o forma (30×20) tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul incalzit la 180 C.

Se lasa la copt cca 20 min, pana la proba prin apasare – sa isi revina la forma initiala.

blat prajituri

Se lasa sa se racesca complet apoi se portioneaza in 2 sau 3 foi.

Salvează

Blat alb pentru prajituri
(38 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
chec cu miere si nuca pas cu pas
Chec cu miere si nuca

Chec aromat , pufos si gustos - un moment dulce pentru cei mici !

Închide