full screen background image

Banane in sos caramel si frisca

Desertul rapid cu care iti poti incanta musafirii nepoftiti. Extrem de aromat si delicios !

Banane in sos caramel si frisca

Timp preparare:

30 minute

Portii:

4

Ingrediente:

3 banane mari, 150 ml sirop caramel, 300 gr frisca batuta.Decor - sos caramel, felii de banane, frunze proaspete de menta.


Instructiuni preparare

Bananele se curata de coaja si le taiem felii potrivite.

banane-in-sos-caramel-5

Sosul caramel se pune intr-o tigaie la foc mic .

Dupa primul clocot adaugam feliile de banane, amestecam usor  si le lasam maxim 30 secunde pe foc.

banane-in-sos-caramel-1

Le  lasam sa se racesca  complet apoi formam desertul.

banane-in-sos-caramel-2

In pahare cu o capacitate de 270 ml , adaugam 2 straturi de banane in caramel si doua straturi de frisca rece.

banane-in-sos-caramel-3

Decoram cu sos caramel , felii de banane si frunze proaspete de menta – vezi foto.

banane-in-sos-caramel-4

Pofta Buna!

Salvează

Salvează

Salvează

Banane in sos caramel si frisca
(8 voturi)




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pregnancy Miracle Review | Paleo Recipe Book Review | Guide to Paleo Review | Venus Factor Review

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Citește mai multe:
inghetata de casa cu  visine
Inghetata de visine

Inghetata de visine, cremoasa si usor acrisoara ! Perfecta in acest sezon :)

Închide